Новогодишњи базар у ИО Залуг

У среду 27.12.2023.године, у 12 часова, у дворишту  Основне школе ,,Владимир Перић Валтер“ у ИО Залуг одржан је пети по реду, сада већ традиционални,  Новогодишњи базар.

У циљу обележавања новогодишњих  празника и дечије радости, базар је и ове године имао велику посећеност. Базар је посетио велики број родитеља, баке, деке, браћа и сестре ученика.Артикли су изазивали велику пажњу купаца, а идеја је било много. Ученици су у оквиру ваннаставних активности и на часовима ликовне културе правили новогодишње украсе, честитке, обележиваче за књиге, магнете, сликали на платну и дрвету. Вредне руке наших ученика су предмете правили од различитих материјала које су потом  продавали по симболичним ценама.Сваки купац је наилазио на љубазност наших малих продаваца и на њихову посвећеност раду, са једним циљем да продаја буде што успешнија.Гости су куповином производа наградили труд и рад ученика.

Ученици ће се у оквиру одељења договорити на који начин ће искористити прикупљена средства.

Ово је била идеална прилика да се ученици мотивационо, слободно и ликовно изразе и покажу своју способност да свет прикажу на маштовит и креативан начин. Основни циљ је био развијање креативности, предузетничког духа, осећаја заједништва , солидарности и хуманости.

Делић атмосфере погледајте у галерији.

« од 20 »